Menu
http://edoardoaltieri.com/ea/modules/mod_image_show_gk4/cache/works.lusail.100gk-is-555.jpglink
http://edoardoaltieri.com/ea/modules/mod_image_show_gk4/cache/works.lusail.200gk-is-555.jpglink
http://edoardoaltieri.com/ea/modules/mod_image_show_gk4/cache/works.lusail.300gk-is-555.jpglink
http://edoardoaltieri.com/ea/modules/mod_image_show_gk4/cache/works.lusail.400gk-is-555.jpglink
http://edoardoaltieri.com/ea/modules/mod_image_show_gk4/cache/works.lusail.500gk-is-555.jpglink
http://edoardoaltieri.com/ea/modules/mod_image_show_gk4/cache/works.lusail.600gk-is-555.jpglink
«
»

The building is located in a narrow plot. Because of this, the design privileges the almost totally “opening” of the front and back facades. The 2 sides facades have a system of hidden windows by striped cladding to preserve the privacy. To protect the windows from the sun’s rays, there is a louver system even if the main front elevation is different from the back one. All the cladding is ventilated.

The internal layout is based on a central common spine including the horizontal and vertical links. The apartment area is flexible to different solutions: from 37 to 125 sqm.