Menu
http://edoardoaltieri.com/ea/modules/mod_image_show_gk4/cache/500gk-is-574.jpglink
http://edoardoaltieri.com/ea/modules/mod_image_show_gk4/cache/700gk-is-574.jpglink
http://edoardoaltieri.com/ea/modules/mod_image_show_gk4/cache/400gk-is-574.jpglink
http://edoardoaltieri.com/ea/modules/mod_image_show_gk4/cache/800gk-is-574.jpglink
http://edoardoaltieri.com/ea/modules/mod_image_show_gk4/cache/900gk-is-574.jpglink
«
»

The villa has been designed in u shape to give more privacy to the internal court yard. It is made by simple volumes interrupted by large windows that make it one with its surroundings. 

The ground floor consists of a group of spaces connected to each other and all facing the internal garden through large windows protected from the sun by means of light shelters.

At the first floor are the rooms also facing the garden through large windows. At the basement level are located the service spaces and also a gym which takes light directly from the central courtyard through a central garden.